Жителі Бородянки Київської області розповіли, як російські окупанти були здивовані, побачивши рівень життя українців.

Відео з розповіддю родини з Бородянки, яка чула розмови російських окупантів опублікували в мережі, після того, як ЗСУ повністю звільнили Київську область від загарбників.

Українська сім'я розповіла, що вони довгий час сиділи в погребі біля свого будинку, щоб сховатися від окупантів. Вони чули, як російські солдати зайшли на їх територію, і бурхливо обговорювали добробут українців.

Українка розповіла про розмову окупантів, скрнішот
Українка розповіла про розмову окупантів, скрнішот

Окупантів дуже обурювало те, що всі будинки українців зроблені з цегли, і до того ж всі одні оснащені технікою, зокрема ноутбуками. Крім цього, росіян також обурило те, що українці їдять нутеллу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Українка розповіла про розмову окупантів, скрнішот
Українка розповіла про розмову окупантів, скрнішот

"Прийшли до нас, цілу ніч були у дворі, а ми сиділи в погребі. У них такі фрази були:"Ти подивися, у них всі будинки цегляні, в кожному будинку є ноутбук, і жеруть нутеллу". Для нас це було шоком, для нас це звичайні речі: цегляний будинок, ноутбук. Для нас звичайна річ нутелла, ну для дітей напевно. Для них це дивно", - розповіла мешканка Бородянки.

Нагадавши, російський окупант не вижив після зачистки пивзаводу: "розрив пляшкового снаряда?"

Також Знай повідомляв, російські окупанти готують" живий щит " перед битвою за Донбас: повертають з Росії евакуйованих

Раніше Знай писав, окупанти викрали всю гумдопомогу для Мелітополя: забрали навіть автобуси