Українцям показали бійців, які захищають наші з вами території. Щодня відправляє по кілька російських окупантів на концерт Кобзона.

Про нього розповіли в Службі безпеки України, і показали як він виглядає. Чоловік щодня, практично без вихідних бореться з російськими окупантами, які прийшли на наші землі, і створюють лише руйнування.

Український військовий, фото: Facebook
Український військовий, фото: Facebook

"Знайомтеся-наш боєць ЦСО "А" СБУ. А під час війни ще й організатор локальних турів російських кафірів на концерт Кобзона. Всім гарного дня, працюємо! 🇺 🇦" - йдеться в повідомленні під постом.

Спочатку, на самому початку вторгнення Росії на Україну російські війська вважалися «другою армією в світі», однак, війна показала, що насправді вони не здатні ні на що.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Український військовий, фото: Facebook
Український військовий, фото: Facebook

За півтора місяці російського вторгнення в Україну було ліквідовано практично 19 тисяч окупантів вони не знали з чим вони мають справу, і сильно недооцінили ЗСУ.

Зараз же сотні російських військових почали писати рапорти про звільнення, або ж дезертирують. Вони розуміють, що у них немає тут шансу, і все що вони можуть дати - руйнування і біль.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

До слова, Служба безпеки України повідомила, що російські окупанти зараз планують масштабну провокацію в Маріуполі, і після цього звинуватять у всьому українських військових. Всьому світу давно ясно, що з себе представляє Росія, але, чомусь ніхто не поспішає її зупиняти, і розраховують на Україну, яка стала щитом для Європи.

Нагадаємо, що окупанти викрали всю гумдопомогу для Мелітополя: забрали навіть автобуси

Раніше повідомлялося, що учасник Євробачення-2022 від Ізраїлю підтримав українців, особиста трагедія

Також, в РНБО розповіли, що буде з чоловіками, які втекли з країни-очікують неприємні "сюрпризи"