Глава Миколаївської ОДА і улюбленець українців Віталій Кім розповів про російських солдатів і їх класову ненависть до українців. Також він упевнений, що не тільки путін, але і росіяни хочуть цієї війни.

Про це Кім розповів в недавньому інтерв'ю Дмитру Гордону.

Віталій Кім зазначив, що коли російські військові потрапляють на територію України вони часто не можуть повірити в те, як живуть українці. І через це у них виникає класова ненависть.

Віталій Кім, фото: скріншот з відео
Віталій Кім, фото: скріншот з відео

"Дуже багато чув, що коли вони заїжджали сюди, вони говорили: "подивися, у них в селах асфальт, у них в селах освітлення. У них плазми, у них планшет в селі. Звідки у них планшет в селі?" У них ненависть, класова ненависть є до нас, коли вони потрапляють сюди. Вони в шоці", - зазначив Кім.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

До того ж Віталій Кім зазначив, що на його думку не тільки путін хоче цієї війни в Україні, а й самі росіяни, які це постійно транслюють. До того ж він упевнений, що у них в крові захоплення чужих територій.

Віталій Кім, фото: соціальні мережі
Віталій Кім, фото: соціальні мережі

"Від росіян я чесно очікував більшого, те що більший відсоток думають, що більший відсоток більш інтелігентні або освічені. У мене склалося відчуття, що росіянам ця війна в кайф, вони хочуть воювати. Хочуть доводити, що вони страшні і сильні. Я вважаю, що росіяни хочуть цієї війни, у них в крові захопити чужі території, когось вбити, гвалтувати", - підсумував він.

Нагадавши, російські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві: "розгрібаємо завали"

Раніше Знай писав, Віталій Кім заявив про різку зміну настроїв в Миколаєві після звірств рф в Бучі: "всі налаштовані..."

Також Знай повідомляв, "бойовий дух відновлений": Віталій Кім готується дати серйозну відповідь російським окупантам