Стало відомо про те, що бійці Рамзана Кадирова, які прибули в Україну воювати, продовжують ганьбитися на весь світ. Цього разу вони розстріляли світлофор.

Відеоролик потрапив у мережу, і на ньому видно, з ким насправді прийшли воювати кадирівці. Не здатні ні на що, крім ліквідації інфраструктури.

Про те, що з себе представляють бійці Рамзана Кадирова вже давно все зрозуміли. Вони не здатні виконати жодних завдань, що їм поставило керівництво, а також не допомагають російським військовим.

Мабуть, саме тому вони вирішили просто розважитися, а саме, постріляти в місті в світлофор, а також обстріляти з гранатометів повітря.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На кадрах видно, як кілька кадирівських окупантів " ведуть бій "з українським світлофором і врешті-решт його"перемагають". Світлофор ліквідовано, велика "перемога" для них.

Також, на ще одному ролику показано, як вони обстрілюють будівлю, в якій нібито знаходяться українські націоналісти, як вони сказали. Насправді, по всій видимості воно порожнє, і все це гра на публіку.

Вони опублікували дані ролики в мережу, щоб ними захоплювалися їхні співгромадяни, але, ймовірно вони все скоро зрозуміють.

Чергове відео записали і лайки зібрали, А справжнього бою кадирівців знову ніхто не побачив.

Нагадаємо, що ще на початку війни Рамзан Кадиров приєднався до Володимира Путіна, і відправив своїх військових на територію України. Спочатку було не по собі, адже вони позиціонували себе як жорстка армія. Виявилося, що така ж пустушка.

Нагадаємо, що Ольга Стефанишин з "голосу" втратила коханого на війні: "загинув, намагаючись врятувати людей"

Раніше повідомлялося, що россійські штурмовики, які порушили повітряний простір Швеції, несли ядерну зброю, - TV4 Nyheterna

Також, Зеленський відкликає українських послів з Марокко та Грузії через відсутність результатів для держави