20-річний російський окупант, який вбивав мирне населення у Бучі, обіцяє повернутися, аби робити те саме.

Українці знайшли сторінку 20-річного окупанта Михайла Ткача, передає журналіст Андрій Цаплієнко.

Так, стало відомо, що російський окупант із Владивостока 20-річний Михайло Ткач, який вбивав українців у Бучі, загрожує повернутися до нашої країни. Він заявив, що продовжить "різати голови" мирних громадян.

Скріншот
Скріншот

Таку заяву російський окупант зробив після того, як українці знайшли його сторінку у соцмережах та почали писати йому, що він кат та окупант. Росіянин у своїх відповідях не заперечив своїх злочинів, а навіть навпаки, відкрито почав погрожувати повторити свої звірства.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот
Скріншот

Як повідомив в ефірі Радіо Свобода радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, у Бучі на Київщині під час окупації російськими військами загинули щонайменше 400 людей. Однак російська влада все заперечує та називає численні фото- та відеосвідчення цих вбивств "провокацією" та "постановкою".

Водночас світлини на яких видно тіла, деякі з яких мають зв’язані руки, викликали шок і засудження з боку представників міжнародної спільноти і заклики до посилення санкцій проти росії і кримінального переслідування винних.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, російські звірства у Бучі довели фотографії з супутника: тіла загиблих лежали як мінімум з 19 березня

Також Знай писав, окупантів, які влаштували Бучанську різанину, знов направили в Україну: їх дуже чекатимуть

Раніше Знай повідомляв, росія випадково визнала вбивство 93 мирних жителів: "Бойовики в цивільному одязі"