Російські окупанти покинули Київщину і залишили за собою багато розрухи і трупів мирних жителів. Напередодні в рф заявили, що людей вбили Коби після виходу їхніх солдатів, проте супутникові знімки свідчать про зворотне. Так, The New York Times пише, що тіла вбитих мирних жителів на вулицях Бучі почали з'являтися з 9 березня, тобто після того, як окупанти увійшли в місто.

Після відходу російських військ з Київщини перед українцями і всім світом відкрилася жахлива картина: тіла мирних жителів лежали на вулицях, їх розстрілювали ні за що. У Росії швидко заявили, що це нібито "провокації" української сторони і заявили, що тіла з'явилися після того, як ЗСУ увійшли в місто.

Буча
Буча

Втім, брехню росіян дуже швидко викрили. Огляд відео та супутникових знімків показує, що мирні жителі були вбиті більше трьох тижнів тому, коли Буча перебувала під контролем російських окупантів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

На одному відео, знятому членом місцевої ради 2 квітня, видно безліч тіл, розкиданих по вулиці Яблонській в Бучі. Супутникові знімки, які надала компанія Maxar Technologies, показують, що як мінімум 11 тіл мирних жителів знаходилися на вулиці з 11 березня. У цей період місто контролювали військові рф.

Раніше Знай писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав жахи Бучі та Ірпеня, чого російською ТБ не побачити:"бігли з міста".

Також ми писали, глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "у всьому світі - одиниці".

Нагадаємо, білоруські копи викинули окупанта з машини, вгамувавши на підлозі з автоматом: скрізь будуть в небезпеці.