Російських окупантів, які розстрілювали мирне населення в Бучі, планують знову відправити в Україну. Командування ЗС рф не проводитиме ротацію особового складу і знову кидає його на передову. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у facebook.

За інформацією розвідки 64-та мотострілецька бригада 35-ї загальновійськової армії РФ, військовослужбовці якої здійснювали масові вбивства і тортури мирного населення в Бучі, була виведена в Білорусь. До 6 квітня особовий склад доставлять в Російський Білгород. Проводити ротацію російське командування не буде і бригаду після дводенного відпочинку відправлять на передову в Україну.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

У ГУР підкреслили, що зазвичай у підрозділів є більше часу на відпочинок. Настільки щільний графік може свідчити про те, що для бригади є нові "спеціальні" завдання. На думку розвідки це може бути залякування мирних жителів в Україні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також в ГУР додали, що ще однією метою швидкого повернення 64-ї бригади на фронт може бути швидка утилізація непотрібних свідків. Військових злочинців можуть направити в одну з найгарячіших точок без шансу вижити, щоб виключити можливість дачі ними свідчень в майбутніх судах.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав жахи Бучі та Ірпеня, чого російською ТБ не побачити: "Бігли з міста".

Також ми писали, глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "У всьому світі - одиниці".

Нагадаємо, білоруські копи викинули окупанта з машини, вгамувавши на підлозі з автоматом: скрізь будуть в небезпеці.