Російські окупанти, які вторглися в Україну максимально продемонстрували "велич" рф. Вони не тільки вбивають мирне населення і бомблять будинки, а й активно мародерствують. Так, на російських інтернет майданчиках вже почали з'являтися оголошення про продаж "трофеїв", привезених з України. Про це повідомляють інформаційні війська України в facebook.

Російські окупанти не тільки винищують мирне населення в Україні, але грабують будинки і квартири. Виносять все починаючи від нижньої білизни і закінчуючи технікою. Так, в Росії вже з'явилися перші оголошення про продаж крадених речей.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Російські мародери вже торгують награбованим. У нормальних людей трофеї - це захоплене в бою зброю ворога. У росіян "трофеї" - це вкрадені під час грабежів і мародерства речі цивільного населення", - йдеться в повідомленні.

Скрін
Скрін

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також нещодавно в мережі з'явилася інформація, що награбована техніка вже також в Росії. Так, одній з українок прийшло повідомлення, що якось в Санкт-Петербурзі намагається відновити обліковий запис на телефоні, який вона залишила в квартирі при евакуації з Ірпеня.

Російські мародери. Фото: скрін
Російські мародери. Фото: скрін

Раніше Знай писав, Російські звірства в Бучі довели фотографії з супутника: тіла загиблих лежали як мінімум з 19 березня.

Також ми писали, глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "У всьому світі - одиниці".

Нагадаємо, білоруські копи викинули окупанта з машини, вгамувавши на підлозі з автоматом: скрізь будуть в небезпеці.