Російські окупанти втекли з Чернігівщини, однак залишили по собі страшні свідчення своїх звірств. Про те, що побачили визволителі та рятувальники після втечі орди, розповіли у ДСНС України.

Поширеним явищем серед рашистів стало масове вбивство домашніх тварин – собак, худоби. Тіла нещасних чотирилапих жертв нелюди так і покинули у будках, сараях, дворах.

«Чернігівщина, нещасна наша земля... Снаряди у кожному погребі, у кожному закутку... Бідні демілітаризовані домашні собаки та корови, які нікому не загрожували. На відміну від нас, людей, тварини не відчувають ненависті до цих істот, що прийшли на нашу Україну лише з однією метою... І навіть вони, ці корівки та собачки, були знищені», - розповідають рятувальники.

На страшних знімках, які неможливо розглядати без сліз - нещасні жертви нелюдської жорстокості російських загарбників, які вбивали задля розваги.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рятувальники додали, що в цьому - уся армія росії, яка вбиває жінок, дітей, тварин.

«Цинічно і підло б'є у спину, а потім тікає з награбованим, залишаючи гнити навіть своїх убитих соотєчествєнніков», - обурюються у ДСНС.

Раніше Знай писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав жахи Бучі та Ірпеня, чого російською ТБ не побачити:"бігли з міста".

Також ми писали, глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "у всьому світі - одиниці".

Нагадаємо, російські звірства у Бучі довели фотографії з супутника: тіла загиблих лежали як мінімум з 19 березня.