У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили про збиття крилатих ракет, які два ворожих літака Су-35 випустили над територією Білорусі в напрямку західних областей України.

Це сталося вночі 5 квітня. Загалом було знешкоджено чотири ракети окупантів. Цілями ворога були об'єкти цивільної інфраструктури, розташовані у кількох західних регіонах.

У Командуванні Повітряних сил ЗСУ зазначили, що засобами ППО вдалося знищити одразу три крилаті ракети. Четверта ракета отримала пошкодження і не влучила в ціль.

Як зазначається, для наведення ракет та розвідки, куди саме вони влучили, противник використовував два безпілотних літальних апарата оперативно-тактичного рівня.

Їх також знищили підрозділи зенітних ракетних військ повітряного командування "Захід".

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загалом станом на 5 квітня ЗСУ ліквідували понад 18,5 тисяч осіб загарбників, 676 танків, 1858 БМП, 55 засобів ППО, 150 літаків, 134 вертольота, 332 артилерійські системи, 94 БПЛА, 7 кораблів, чотири ПУ ОТРК, і так далі.

Нагадаємо, що військова агресія росії проти України почалася зранку 24 лютого, о 5.00, коли рф нанесла удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по інших військових об’єктах ЗСУ в інших містах.

Нагадаємо, що у Європарламенті звинуватили РФ у геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН

Раніше повідомлялося, військовий експерт розповів, хто стане наступною цiллю путіна: "Хоче повний контроль над Східною Європою".

Також, Турчинов поласував "головою" Путіна, але мізків там не знайшов.