Відомий з буремного 2014-го як "кривавий пастор" український політик Олександр Турчинов, який разом з іншими українцями в ЗСУ та захищає нашу країну від ворога отримав чудовий подарунок на день народження - а саме торт з головою путіна.

Олександру Турчинову на день народження подарували торт з головою путіна. Про це він повідомив на сторінках соцмереж. Він покопирсався у ній ножем, сказавши, що побачив, "як і думав, мізків там зовсім немає".

Турчинов заявив, що голова путіна це чудовий подарунок. І він заявив, що переконаний, що скоро вона буде валятися на українській землі, а кожен бажаючий зможе її побуцати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свій 58 день народження Олександр Турчинов, який у 2014 році був головою РНБО, а після втечі президента-зрадника Віктора Януковича, виконував обов'язки президента України, знаходився серед побратимів на робочому місці.

Також іменинник подякував своїм щирим друзям, які подарували такий чудовий торт, та підняли настрій імениннику і не тільки.

"Дякую, друзі, за вітання. Відсвяткуємо невдовзі всією країною нашу головну перемогу!" - підбив іменинник підсумки святкування.

Нагадаємо, раніше кадирівці ліквідували світлофор і обстріляли повітря, все для лайкосів у тіктоці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський солдат відверто зізнався, що вони програють ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Азербайджан, Польща, Японія на тлі війни в Україні вирішили нагадати, що у них "віджала" росія.