Екс-командувач НАТО розповів, яке місто стане наступною метою Володимира Путіна в Україні. Відразу після Донбасу почнуть реалізацію.

Про це він розповів в ефірі CNN.

Колишній командувач НАТО Уеслі Кларк зазначив, що зараз метою російського диктатора є встановлення контролю над Східною Європою. Робить він все заради того, щоб зруйнувати Західний військовий альянс.

Саме тому, на його думку США і їх союзники просто зобов'язані збільшити військову допомогу, надавши важку бойову техніку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Він хоче Україну. Він хоче країни Балтії. Він хоче повний контроль над Східною Європою. Він хоче зруйнувати НАТО і щоб США пішли", - висловився військовий.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Зараз Володимир Путін продовжує робити вигляд, що йому потрібна тільки Україна, адже на його думку це змусить Захід роззброїтися. Якщо українці переможуть Росію на полі бою, то все значно зміниться, як зазначає він.

"Що буде далі: росіяни на північ і на південь від Дніпра. Якщо вони зможуть дійти до Дніпра, вони відріжуть українські сили, які стримують сепаратистів на Донбасі. І це наступна Російська завдання, це зробити охоплення цих сил-відрізати їх, знищити. Це значна частина української армії", - заявив відставний генерал в ефірі CNN.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

А як все буде насправді-покаже лише час, але, в перемозі України ніхто не сумнівається, адже правда на нашому боці.

Нагадаємо, що у Європарламенті звинуватили РФ у геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН

Раніше повідомлялося, що День Никона 5 квітня: чому варто влаштувати прибирання, випити м'ятного чаю і спекти печиво для пташок

Також, Турчинов поласував "головою" Путіна, але мізків там не знайшов.