Російські окупанти спробували піти на штурм кількох населених пунктів на Луганщині, але були змушені відступити. Про це повідомляє голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай.

Російські війська 4 квітня спробували піти на штурм поблизу Новотошківського, нижнього, Попасної та Рубіжного в Луганській області. Однак ЗСУ відбили атаку і противник був змушений відійти на зайняті позиції.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Всього за добу На Луганщині та Донеччині противник сім разів йшов у наступ, але безуспішно. Бійці ЗСУ відбили всі атаки. Всього в результаті бою було знищено сім танків окупантів, вісім одиниць броньованої техніки і три артилерійські системи ворога.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Варто відзначити, що російські війська продовжують активно обстрілювати населені пункти в Луганській області. В регіоні дуже важка ситуація. Обстріли російських окупантів дуже щільні, тому в деякі райони Попасної і Рубіжного не можуть дістатися ні медики, ні рятувальники. На вулицях тривають посилені бої.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав жахи Бучі та Ірпеня, чого російською ТБ не побачити: "Бігли з міста". Телеведучий показав той жах, який разом з собою принесли російські військові.

Також ми писали, глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "У всьому світі - одиниці".

Нагадаємо, білоруські копи викинули окупанта з машини, вгамувавши на підлозі з автоматом: скрізь будуть в небезпеці.