Стало відомо про те, що під Києвом жінка відібрала у окупантів трофей для Збройних сил України. Сховала все це в кролячій клітці.

Інформація про це з'явилася в мережі. Мешканка Київської області забрала у російських окупантів ящик, який наповнений боєприпасами. Ризикувала своїм життям, щоб допомогти своїй батьківщині.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Живе вона в селі Перемога, що в Броварському районі Київської області. Цей населений пункт також постраждав від ворожих військ.

Жінка, ризикуючи своїм життям, забрала у російських окупантів цілий ящик з боєприпасами. Вона все це сховала в кролячій клітці, після чого віддала це Збройним силам України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вся Київська область вже була звільнена, і в населені пункти почали заходити Збройні Сили України. На опублікованому ролику видно, як захоплено їх зустрічали місцеві жителі. За останній місяць вони пережили справжнє пекло.

При цьому, велика частина з них не злякалася, і навіть в таких умовах допомагали нашим захисникам.

Нагадаємо, що вторгнення Росії на територію України почалося практично півтора місяці тому. Окупантські війська намагалися взяти не тільки Схід з Півднем, а й східну частину країни. Вони думали, що якщо захоплять Київ, то перемога у них в кишені. Як бачимо, вони не здатні навіть на це, тому почали відводити свої війська.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Свою поразку на цьому фронті вони визнавати не стали, і в Міноборони РФ заявили, що операція на цій ділянці завершена. Звичайно ж, весь світ бачить, що вони програли.

Нагадаємо, що взяв ключі і старі фото: на Київщині з села евакуювали останнього жителя-дідусь пережив авіаудари і обстріли

Раніше повідомлялося, що жовто-блакитний Олег Скрипка передбачив українцям щасливе майбутнє

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль виступила в Польщі з 7-річною дівчинкою з київського бомбосховища