Кримчанин, льотчик-випробувач і захисник України розірвав свій паспорт громадянина рф, остання крапля - вторгенння та масові вбивства мирних жителів в Україні

Кримчанин Олександр Михайлюк розповів, як склалося його життя, після анексії Криму і чому не зміг витримати після повномасштабного вторгнення рф на територію України. За словами Олександра, паспорт рф він отримав після анексії Криму. Однак зараз вирішив приєднатися до лав оборони України. Про це повідомляє телеграм-канал "Украина Сейчас".

Кримчанин порвав паспорт рф. Фото: Telegram
Кримчанин порвав паспорт рф. Фото: Telegram

"У 2014 році, росія напала на Крим і трапилася анексія, я на той момент мав житло і пенсію в Криму. Протягом року я пробував вивезти особисту справу на територію підконтрольну Україні, щоб отримувати пенсію тут. Але мені це не вдавалося. Тоді я був змушений отримати паспорт громадянина рф, щоб отримувати хоч якісь виплати і застрахувати своє житло", - розповідає Олександр.

Але зараз, коли росія почала повномасштабний наступ на мою Батьківщину, вбиває дітей, жінок, бомбить наші міста, мені навіть соромно тримати в руках "цей паспорт". Я прийшов захистити український народ! Слава Україні!"- сказав він і розірвав паспорт рф.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, раніше український блогер, мільйонер, бізнесмен і письменник Гарік Корогодський поділився страшним моментом з життя його сім'ї через звірства в Бучі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кличко розповів про хлопчика 7 років на вокзалі у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії горіли машини, що належать співробітникам центру спеціального призначення Федеральної Служби безпеки рф.