Триває війна проти Росії, що вторгнулася на територію нашої держави підло, рано вранці 24 лютого 2022 року.

Тоді по багатьох містах України були нанесені ракетні удари, а прикордонники зафіксували порушення кордону відразу в декількох областях, бо їхали танки та інша військова техніка. Абсолютна більшість громадян була на паніці, але не було ні дня, щоб ми не знали, що перемога буде за нами. Однак бувають моменти, коли важко стримати емоції - в суботу, 2 квітня, це сталося з нами після опублікованих кадрів зі звільнених Бучі, Ірпеня, Гостомеля, на яких були відображені трупи місцевих жителів, насильно вбитих.

Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського
Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського

Свою історію, на якій важко стримати сльози, розповів і мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Ти великий спортсмен, ти дуже сильна людина, не тільки фізично, а й внутрішньо. Скажи, будь ласка, за ці дні ти плакав хоч раз?

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

— Я не плакав, але сльози багато разів наверталися.

Від чого, ти пам'ятаєш?

Віталій і Володимир Клички
Віталій і Володимир Клички

— На вокзалі, коли ми... у перші дні на вокзалі був биток, йшла Евакуація. Привезли людей евакуйованих, які встигли... я вже не пам'ятаю, звідки їх привезли. І хлопчик років семи плакав і згадував маму, тата. До мене підійшла жінка і після того, як я з ним поговорив, сказав: "Не турбуйся, тато з мамою загубилися". Жінка сказала, що він ще не знає, що батьків немає.

Нагадаємо, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" в паніці показала зубожіння Росії: "Однією серветкою і обличчя, і яйця"

Як повідомляв "Знай.ua", як змінилися ціни на цукор, соняшникову олію, крупи і макарони в Україні: що подорожчало найсильніше

Знай.ua писав, Наталя Могилевська осоромилася заявою з російської мови, українці не вірять вухам: "Кузьма в труні перевертається"