Сьогодні вночі в Росії горіли машини, що належать співробітникам центру спеціального призначення Федеральної Служби безпеки рф в Московській області. Про це повідомив журналіст Денис Казанський, посилаючись на власні джерела, близькі до української розвідки.

За його інформацією, вогонь знищив транспортні засоби, які належали співробітникам центру спеціального призначення ФСБ (військова частина 35690, Балашиха, Московської області).

Судячи з відеоролика, палають одночасно не менше чотирьох автомобілів. За словами журналіста, останнім часом все частіше фіксують випадки цілеспрямованого підпалу машин, якими володіють російські військові і чиновники.

Наприклад, нещодавно стався підпал автомобілів військовослужбовців 95-ї бригади (Горелово, Ленінградська область) і 82-ї радіотехнічної бригади (Вязьма, Смоленська область).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, російські військовослужбовці скаржаться на те, що вони стали отримувати погрози фізичної розправи в разі, якщо вони візьмуть пропозицію взяти участь у війні в Україні.

Знищена російська техніка, фото МВС
Знищена російська техніка, фото МВС

Нагадаємо, що у Росії вигадали концертного директора Макса Барських, поки він співає для біженців у Львові

Раніше повідомлялося, як зараз працюють санкції проти Росії, поки воїни ЗСУ захищають наші землі

Також, в Росії військові похвалилися "успіхами" в Чорнобаївці: не хочуть ганьбитися в 13-й раз. Російські пропагандисти вирішили почати брехати про Чорнобаївку. Похвалилися якоюсь перемогою.