Українські військові протягом тижня активно працюють над витісненням російських окупантів з Київської області. Загалом вже звільнено близько 20.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Так, стало відомо, що протягом тижня військовослужбовці Національної гвардії у складі сил оборони активно витісняли окупантів із населених пунктів Київської області. За цей час українським військовим вдалося звільнити біля 20 населених пунктів на Київщині.

Знищена російська техніка, фото МВС
Знищена російська техніка, фото МВС

Однак, у деяких районах Київської області все ж досі проводиться зачистка. Велика територія замінована російськими окупантами, до того ж прослідковується значне руйнування населених пунктів.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Бійці НГУ разом із ЗСУ та силами оборони продовжують зачистку населених пунктів в Бучанському, Вишгородському, Броварському районах. Територія замінована, зруйнована. Є дрг супротивника. Десятки одиниць спаленої техніки і сотні загиблих солдатів РФ - ціна, яку ворог заплатив за наші розбиті міста і понівечені долі їх мешканців", - сказано у повідомленні.

Знищена російська техніка, фото МВС
Знищена російська техніка, фото МВС

До того ж повідомляється, що злагоджена і точна артилерії, мінометів та інших вогневих засобів дала змогу завдати противнику значних втрат у живій силі та техніці.

Нагадаємо, українські військові знищили сім танків окупантів та протитанкову гармату: оперативна інформація від Генштабу

Раніше Знай писав, окупанти мріяли про "парад перемоги" 9 травня в Україні, але ЗСУ зруйнували плани: "Тут конкретно їб*шить"

Також Знай повідомляв, пропагандисти рф забрехалися про харків'ян у заручниках неонацистів: "Летючі ескадрони смерті"