Російські пропагандистські ЗМІ знову відзначилися, і почали поширювати черговий фейк. Вони повідомляють, що жителі Харкова опинилися в заручниках неонацистів, а по місту їздять "ескадрони смерті".

Зокрема така новина з'явилася на пропагандистському ЗМІ "РИА Новости".

Пропагандисти повідомляють, що нібито гуманітарна обстановка в населених пунктах, підконтрольних Києву, стрімко погіршується. Як вони стверджують, найгірша обстановка в Харкові.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

До того ж вони стверджують, що націоналісти нібито залякують місцевих жителів, і навіть використовують в якості "живого щита". Однак ніяких підтверджуючих фактів пропагандисти не наводять, покладаючись тільки на свою фантазію в побудові новини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Жителі міста заблоковані неонацистами, знаходяться в заручниках у бойовиків в якості живого щита. За інформацією російських військових, по містах роз'їжджають націоналістичні "летючі ескадрони смерті", які залякують городян і ведуть стрілянину з кулеметів по домівках", — сказано в новині пропагандистів, яка виявилася фейком.

Скріншот
Скріншот

Нагадавши, навіть скажений бойовик Гіркін зізнався, що на Росії "обгадилися". Навіть вже такі люди, як Гіркін, прекрасно розуміють: війна Росії проти України програна.

Раніше Знай писав, пропагандист Соловйов викликався на свою делегацію через "програш" на переговорах: "чобіт на горлі". Пропагандист закликав виконати наказ Путіна в повному обсязі

Також Знай повідомляв, Південна Осетія слідом за" ЛДНР "заявила про бажання" возз'єднання " з Росією: десь ми це вже чули.