Частина військовослужбовців із самопроголошеної Південної Осетії відмовилися брати участь у бойових діях на території України.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України з посиланням на дані розвідки.

Так, стало відомо, що військові, яких росія направила з самопроголошеної Південної Осетії на війну з Україною, відмовилися брати участь у бойових діях. Відзначається, що після цього вони самостійно повернулася в Цхінвалі.

Військові, фото ілюстративне
Військові, фото ілюстративне

Відомо, що 29 березня цих військових перемістили на військовий полігон "Кузьминський" в Ростовську область. Там з ними провів бесіду заступник командувача 58-ю армією з військово-політичної роботи. Однак його заклики виявилися безрезультатними.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Колишній лідер Південної Осетії Едуард Кокойти підтвердив, що війська, які хотіли кинути воювати проти України, склали зброю і повернулися додому.

"Ми всі стурбовані ситуацією навколо наших воїнів, які повернулися додому в Осетію із зони бойових дій. Ніхто не має права засуджувати цих хлопців або звинувачувати їх у боягузтві. Слід розібратися в причинах того, що сталося і з'ясувати, яким чином було організовано їх участь", — підкреслив Кокойти.

Нагадавши, російські окупанти "денацифікували" корівник: слідом за курми і голубами бояться всіх. Російські війська розстріляли корівник, і автомобілі на фермі

Раніше Знай писав, на нафтобазі в Бєлгороді сталася масштабна пожежа: Російський губернатор звинуватив у всьому Україну

Також Знай повідомляв, "закопалися, але не допомогло": підрозділи Національної гвардії України знищили важку техніку ворога під Києвом