Є відомості про те, що Японія вперше з 2003 року вирішила публічно заявити, що Південні Курили були незаконно окуповані Росією. У зв'язку з тим, що відбувається в Україні японці вирішили не мовчати і нагадали про свої законні землі.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі «Новини Україна»

Все більше країн, які мають окуповані території росією, почали показувати своє обурення. У зв'язку з тим, що путін пішов війною на Україну і отримав неймовірну відсіч від ЗСУ, все більше країн почало говорить про свої законні території.

Є відомості про те, що Азербайджан заявив, що немає такої території як Карабах. Вони сказали, що це їхня законна територія. А Польща також вирішила згадати про те, що окупований Калінінград – їх територія.

Важливо нагадати про те, що Польща мовчала про це близько 70 років.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Японія знову назвала Південні Курили "незаконно окупованими" росією таке формулювання Востаннє вказувалося в 2003 році, але до неї вирішили повернутися зараз у зв'язку з російсько-українською війною. Тепер в Дипломатичній блакитній книзі Японії (щорічна доповідь про зовнішню політику і міжнародну дипломатію Японії, що публікується МЗС країни) буде значитися таке формулювання", - повідомляється в соціальній мережі.

Потрібно розуміти, що саме Україна, яка героїчно бореться з окупантом, дала поштовх на такі дії інших країн, що мають окуповані росією території.

Нагадаємо, що у Білому домі повідомили, що путінські шістки бояться доповідати йому правду про те, що відбувається в Україні.