З перших днів повномасштабного військово вторгнення рф на територію Україні армія росії зазнає чималих втрат. Спершу військове російське керівництво взагалі не визнало втрат, однак правда довго не може втриматися.

У телефонних розмовах солдати рф визнають, що програють ЗСУ. Одну з перехоплених розмов солдата російської армії опублікували на фейсбук-сторінці СБУ.

У телефонній розмові російський окупант зізнався, що його бригада програє противнику. До того ж він зізнався про чималі втрати серед особового складу.

Відведення російських військ, скріншот
Відведення російських військ, скріншот

"Наша бригада конкретно об***аралася. Втрати є, поранених багато. Тут вся армія тупа, дебіли просто", - розповідає російський загарбник своїй дружині.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він відверто визнає силу та міць Збройних Сил України і говорить, що українська армія не по зубах російським окупантам.

"Ми не можемо виконувати завдання проти такого противника. Все, що ти казала, що українські війська мають техніку – справді, блін, так і є", - підсумував загарбник у розмові.

24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, після чого почалися бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Незабаром президент Володимир Зеленський ввів воєнний стан на території України.

Нагадаємо, пропагандисти рф забрехалися про харків'ян у заручниках неонацистів: "Летючі ескадрони смерті". Російські пропаганлисти почали поширювати черговий фейк про Харків

Раніше Знай писав, пропагандист Соловйов викликався на свою делегацію через "програш" на переговорах: "чобіт на горлі". Пропагандист закликав виконати наказ Путіна в повному обсязі

Також Знай повідомляв, Південна Осетія слідом за" ЛДНР "заявила про бажання" возз'єднання " з Росією: десь ми це вже чули.