Після повномасштабного вторгнення рф на територію України, все частіше почала з'являтися інформація про те, що російські солдати займаються мародерством. Вони не гребують брати все, що залишили українці тікаючи зі своїх домівок від російських обстрілів.

Так, у мережі показали нові кадри награбованого одним російським солдатом, який вже не зможе принести так звані "трофеї"додому, адже був знищений ЗСУ.

На опублікованому кадрі можна помітити, що солдат російської армії Цибенко Д. А за місяць війни встиг чимало награбувати. Він викрав з домівок українців золоті прикраси, серед награбованого було чимало перснів, ланцюжків та навіть годинник.

Награбоване російським солдатом, фото: соцмережі
Награбоване російським солдатом, фото: соцмережі

Окрім цього російський солдат награбував багато різноманітної іноземної валюти. Можна помітити долари, євро та навіть фунти стерлінги.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Друга армія у світі - бутафорія. Насправді ж, збройні сили російської федерації це збіговисько мародерів та військових злочинців. На фото - один з російських окупантів не довіз здобич", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Геть, москаль некрасівий".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, українець, який підтопив яхту російського олігарха за €7 млн, повернувся заради служби в ЗСУ: "Це перший крок". Моряк обрав свій шлях, та відправився захищати свою країну

Раніше Знай писав, у росії стали здогадуватися, чому вони "дають задню" на переговорах: "виходить втрати більше"

Також Знай повідомляв, пропагандист Соловйов визвірився на свою делегацію через "програш" на переговорах: "Чобіт на горлі"