Знаменитий російський пропагандист Володимир Соловйов емоційно відреагував на переговори рф і України в Туреччині, закликавши не шукати дипломатичних рішень і повністю виконати наказ Путіна. Ролик опублікували в мережі.
Пропагандист Соловйов висловився проти мирних переговорів рф і України. Він заявив, що це сприймається, як слабкість і закликав виконати наказ Путіна в повному обсязі, не намагаючись прийти до вирішення проблеми дипломатичним шляхом.

Соловйов. Фото: скрін youtube
Соловйов. Фото: скрін youtube

"Добре переговорили в Туреччині. Тут же отримали! Тому, друг мій не врахував, що будь-які переговори з нацистами, поки твій чобіт не стоїть на їхньому горлі, сприймаються як слабкість. І не треба тиснути руки цій гадині! І не дано з ними обмінюватися формулюваннями різними, як справи вести. Взагалі не треба з ними ні зустрічатися, ні розмовляти. Ось це, те що вважаю я. Це моя особиста точка зору. Тому не треба вводити в оману і намагатися деморалізувати з шаленими повідомленнями, як вчора, наш народ і наших військовослужбовців. Поставлено завдання і вона повинна бути вирішена в повному обсязі. Завдання ставиться в нашій країні тільки верховним головнокомандувачем і будьте ласкаві слухати тільки його", - заявив пропагандист.

Раніше Знай писав, російські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві: "Розгрібаємо завали". Віталій Кім розповів про обстріл міста. Тепер у нього немає свого кабінету в адміністрації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще