Моряк Тарас Остапчук, який на початку війни намагався втопити яхту російського олігарха Олександра Міхєєва, вступив до лав ЗСУ.

За словами Остапчука, він зробив це 27 лютого, як тільки іспанська влада відпустила його без пред'явлення звинувачень. Тарас дав інтерв'ю виданню CNN та розповів що трапилося.

Тарас Остапчук. Фото: YouTube
Тарас Остапчук. Фото: YouTube

Моряк розповів, що працював головним інженером на "Леді Анастасії" останні 10 років. Та коли він побачив, як російські ракети бомблять його рідний Київ, не зміг більше терпіти. Його сім'я живе в подібному будинку в українській столиці.

"Це був мій перший крок у війні з Росією", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олігарх Олександр Міхєєв, виконавчий директор російської компанії "Рособоронекспорт", яка продає від вертольотів до танків, ракетних систем та підводних човнів.

Яхта Леді Анастасья. Фото: CNN
Яхта Леді Анастасья. Фото: CNN

Тоді він зробив спробу затопити яхту. Його затримали та відпустили. Зараз чоловік служить в українській армії, сподіваючись, що це наблизить перемогу України.

Нагадаємо, яхта, яку збирався затопити Тарас Остапчук оцінювалась у 7 млн євро.

Нагадаємо, раніше російських солдатів після окопів у "Рудому лісі" в ЧАЕС вивозять у Білорусь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер-окупант "хайпанув", опинившись в полоні у воїнів ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Арестович знайшов причини не шукати "зраду" в підсумках переговорів у Туреччині.