Бійцям ЗСУ попався в полон російський окупант, який до приїзду на війну в Україну був блогером, причому далеко не найпопулярнішим і переглядається. Він розповів про колишнє життя і зізнався, як обкрадав українські сім'ї. Про це йдеться в сюжеті "Телебачення Торонто".

Тимофій Бобов з Псковської області приїхав воювати в Україну, але місія не увінчалася успіхом. Він потрапив у полон ЗСУ. На допиті окупант розповів багато корисного і зізнався у злочинах проти українського народу. Загарбник розповів, як він з іншими солдатами виганяв людей з квартир в підвали і займався мародерством.

Тимофій Бобов. Фото: скрін youtube
Тимофій Бобов. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що Тимофій до війни намагався бути "блогером" і знімав різні відеоролики, які викликають лише подив у адекватних людей. Він залучав до зйомок батька і навіть маму, яка, до слова, максимально схиблена на ідеї "русского мира" і вірить, що напад рф на Україну був захистом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай писав, ЗСУ зупинили ворога в усіх напрямках і проводять контратаки: Генштаб доповів про ситуацію на 34 добу протистояння.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, сили спецоперацій ЗСУ майстерно відпрацювали, знищивши багато окупантів: "Вийти, знайти, скорегувати". У ЗСУ показали, скільки треба докласти зусиль, щоб знищити ворога.