Радник голови офісу президента Олексій Арестович розповів про проміжний договір і що він дасть Україні. Подробицями він поділився на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Олексій Арестович зазначив, що Україна може увійти в ЄС і отримати великі гроші для відновлення після бойових дій, а також гарантії, які навіть краще, ніж в НАТО.

Олексій Арестович. Скріншот
Олексій Арестович. Скріншот

"Ми йдемо в ЄС, отримуємо величезні гроші на відновлення і отримуємо гарантії краще, ніж в НАТО" , - заявив він.

Він зазначив, що будь-які компроміси на переговорах з боку української делегації відсутні і по всіх переговорних лініях поліпшена позиція. Проміжний договір передбачає, що країни, які виступили гарантами зобов'язані надати Україні допомогу в разі військової агресії протягом 3 діб.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У разі військової агресії проти України протягом 3-х діб держави-гаранти повинні: почати екстрені консультації, надати воєн-, економ-, гум- і пів- допомогу, включаючи закрите небо, поставку зброї і боєприпасів і т. д. гаранти зобов'язуються сприяти і допомагати вступу України в ЄС, Росія в тому числі. Вона з цим погодилася", - зазначив Арестович.

Арестович підкреслив, що багато в чому успіхом Україна зобов'язана армії, яка "кров'ю здобула" ідеальні умови, а також на 20 років скоротила рух в ЄС. Також він додав, що Росія погодилася "вирішувати проблему" Криму дипломатичним шляхом протягом 15 років.

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини. У ЗСУ йому порекомендували припинити виконувати злочинні доручення Путіна.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, російські пропагандисти збушувалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі в Берліні: "порушення спокою мертвих". Меморіальний радянський танк накрили українським прапором.