Кадиров знову спалився на бездарному фейку, вставши навколішки на заправці "Роснафти".

В мережі з'явився черговий перл від фейкометчиків рф, показали Рамзана Кадирова, який нібито в Україні молиться на заправці, з автоматом в руках. Проте "боги фейків" не подумали, що в Україні ніде немає АЗС.

Кадиров дійсно стоїть навколішках з автоматом, в оточенні військових на заправці, біля нього також видно автомобілі, але в Україну з'являтися явно побоюється, адже таких заправок в Україні нема.

Російська АЗС і Кадиров. Фото: Telegram
Російська АЗС і Кадиров. Фото: Telegram

"Рамзан Кадиров молиться на заправці "Роснефти" в Україні, якої в Україні немає", - прокоментували в соцмережах появу голови Чеченської республіки.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Мережа АЗС Pulsar, біля якої схилив коліна Кадиров належить російській компанії "Роснафта".

Російська АЗС. Фото: Telegram
Російська АЗС. Фото: Telegram

Поруч Кадиров поставив кулемет. Мабуть, зброя має бути доказом його перебування у зоні бойових дій. За повідомленнями рос ЗМІ, цього ж дня Кадиров нібито відвідав зону бойових дій у Маріуполі.

Рамзан Кадиров. Фото: Telegram
Рамзан Кадиров. Фото: Telegram

Раніше Кадиров вже хвалився перебуванням в Україну 13 березня, однак і того разу фейк спростували. Також стало відомо, що "кадировці" роблять фото та відео про "бої в Україні" в білоруському місті Мозир, біля мозирського пивзаводу Кімборівка.

Нагадаємо, раніше українські захисники показали результати своєї праці на передовій, тану перетворився на діраву бляшанку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогери-кадирівці записали відео в Маріуполі з "зачисткою" порожніх будинків.

Також "Знай.ua" писав, що Рамзан Кадиров можливо прибув до Маріуполя, повідомляють російські ЗМІ.