Стало відомо про те, що глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров можливо прибув до Маріуполя. Про це повідомляють багато російських ЗМІ, а також новинні Telegram-канали.

У мережі все частіше почали публікувати ролик на якому видно, що Рамзан Кадиров зустрівся з Командувачем 8-ю армією, генерал-лейтенантом Андрієм Мордвічевим. Той перебував весь час у Маріуполі, який продовжують зараз знищувати ворожі війська.

Правда це чи ні - достовірної інформації немає, проте це вже не перше таке вкидання за місяць війни.

Імовірно, російські ЗМІ зазначають, що Рамзан Кадиров міг прибути до Маріуполя для того, щоб "звільнити міста від українських націоналістів", як вони собі це придумали в голові.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На кадрах Рамзан Кадиров обіймає командувача, і зазначив, що він найкращий.

Ну що ж, якщо це правда, то найімовірніше українська розвідка зможе дізнатися про його точне місцезнаходження, і тоді главі Чечні не привітається.

Кадиров. Фото: скрін youtube
Кадиров. Фото: скрін youtube

Раніше в мережі вже з'являлася інформація, що Рамзан Кадиров прибув в Київську область, і сам він особисто намагався цим хайповати. У підсумку виявилося, що все це брехня, і чоловік не перетинав український кордон.

Раніше українські спецслужби говорили про те, що вони відстежують чеченців, які воюють в Україні.

"У нас багато інформаторів в чеченських рядах. Як тільки вони починають готувати будь-яку операцію, ми знаємо про це від наших інформаторів" - йдеться в повідомленні під постом.

Кадиров, скріншот: Youtube
Кадиров, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що "Командир сказав готувати мішки для трупів - для себе": полонений окупант шокував несподіваним зізнанням

Раніше повідомлялося, що ЗСУ одним пострілом назавжди зупинили техніку росіян, які втекли з поля бою

Також, авансом квітневі пенсії, але не всім - хто отримає гроші завчасно