У мережі з'явилося відео, у якому кадирівці обстрілюють Маріуполь. Проте у користувачів виникло багато питань, щодо того, що власне показують у ролику під чеченську народну музику.

У відео оператор керує боєм. Він кричить "Давай, давай, знімаю", і після цього окупанти, які до того стояли під стінкою будинку, починають йти у нібито наступ. Цікаво, що одразу ж підіспіла й важка техніка, за якою ховаються вояки.

Кадр з відео про зачистку Маріуполя. Фото: Telegram
Кадр з відео про зачистку Маріуполя. Фото: Telegram

Сам же оператор не боїться ходити не ховаючись, та знімає, як стріляють по порожньому будинку група кадирівців.

Все супроводжує специфічна кавказька музика. У якийсь момент показують у повний зріст українського захисника, імовірно, з "Азову", він теж попри шквальний вогонь з автоматів щось говорить, розмахує руками, а зброю тримаю донизу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кадр з відео про зачистку Маріуполя. Фото: Telegram
Кадр з відео про зачистку Маріуполя. Фото: Telegram

У мережі відео порівняли з тим, як підлітки знімають ролики для TikTok.

"Тіктокери якісь", - коментують відео.

Натомість начальник штабу полку Азов, капітан Богдан Кротевич розповів, що станом на 28 березня, ворог закріпився у місті, та декілька кварталів знаходяться під його контролем. Проти Маріуполя воюють регулярна армія рф, спільно з військами сепаратистів так званих Л/ДНР, також помічені війська СОБР.

За словами Кротевича, ворог заїжджає танками та обстрілює будинки, незалежно, є там війська наші чи ні. Просто знищують будівлі з верхнього до першого поверху.

"Противник несе великі втрати в техніці та в піхотній силі, проте ресурси в них великі", - зазначив начальник штабу.

Нагадаємо, раніше Anonymous злили наказ Міноборони росії про створення фейків, щоб дискредитувати ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", полк "Азов", героїчно захищаючи Маріуполь, звернувся до росіян з правдою.

Також "Знай.ua" писав, що в АТБ запустили виробництво особливих "екзотичних" консервів.