ЗСУ вже більше місяця дає відсіч російським окупантам по всіх напрямках. Так, telegram-канал "оперативний ЗСУ" показав, як працюють українські захисники на Київському напрямку.
З моменту повномасштабного вторгнення рф в Україну пройшло вже більше місяця. За цей час окупанти зазнали величезних втрат, як у живій силі, так і в техніці. Бійці ЗСУ зломили дух загарбників завдяки своєму професіоналізму та героїзму.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін оперативний ЗСУ
Боєць ЗСУ. Фото: скрін оперативний ЗСУ

Так, У мережі показали чергові результати роботи українських захисників-військовослужбовців 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Українські захисники знищили бойову машину хваленого "десанту" рф і зазначили, що так буде з усіма, кому вистачило сміливості переступити кордон України зі зброєю в руках.

Скрін telegram
Скрін telegram

"Ось ця бляшанка заїхала на нашу землю. Це живий приклад, як на даному етапі виглядає бойова машина "десанту". І це лише один з багатьох прикладів. Рашисти розуміють, що переступивши кордон з Україною – це дорога в один кінець. Київський напрямок, наші дні. Ніхто не зламається!",- йдеться в повідомленні.