Міністр оборони росії і головний соратник путіна Сергій Шойгу раптово з'явився на російських телеекранах після тривалої відсутності і зробив несподівану заяву.

Як відомо, після провалу плану по захопленню Києва за три дні Шойгу зник з медіа-простору на два тижні. Поповзли чутки про його можливу ліквідацію, а пізніше була озвучена офіційна версія – у «бойового оленяра» путіна стався великий інфаркт.

Тепер же зниклий Шойгу з'явився в ефірі російських телеканалів і відразу ж зробив цікаву заяву.

"Основні завдання першого етапу "спеціальної військової операції" в Україні виконані. Можна зосередитися на головній меті - звільнення Донбасу", - стверджує Шойгу.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для України це означає практично публічне визнання того, що плани кремля щодо захоплення Києва, Харкова, Одеси та інших українських міст - провалені.

Фото: Путін і шойгу в лісі
Фото: Путін і шойгу в лісі

Тепер Путіну і його поплічникам потрібно пояснити своєму електорату, для чого спочатку затівалася так звана «військова спецоперація на Україні» з десятками тисяч мертвих російських солдатів.

Нагадаємо, Сергій Шойгу загинув у Чорнобаївці? На Росії вже призначити т. В. О. міністра і намагаються приховати правду

Раніше Знай писав, Чорнобаївка 2.0: воїни ЗСУ зізналися, що влаштували окупантам повторюване "пекло" в Сумській області

Крім того, українка розповіла, як закордонні волонтери допомагають російським окупантам: "Загинули наші хлопці"