У своєму Instagram Радник керівника Офіса Президента поділився цікавою ілюстрацією, на якій зображено протистояння українських воїнів на чолі з Володимиром Зеленським проти російських орків.

Раскрыта тайна 1001-го катрена Нострадамуса, Instagram Олексія Арестовича

Олексій Арестович жартома назвав цей етюд "Розкриття таємниці 1001-го катрена Нострадамуса". Певно, тому що декотрі українці полюбляють вдаватись до езотерики і шукають відповідей на питання у різних астрологічних прогнозах, екстрасенсів, пророків і т.д.

Судячи з переляканих виразів обличчя та розкиданих часток тіла їх товаришів, справи у окупантів кепські. Не дарма вони тікають. На тлі у орків майоріють прапори росії та георгіївські стрічки, а давати драпака доводиться у куфайках, лаптях і шапках з рашистською символікою, в той час як наші головні символи - храм та прапор України, а воїни та Головнокомандувач в ошатному вбранні.

Фолловерам Арестовича дуже сподобався цей витвір мистецтва, оскільки він дуже влучно перегукується з нашим сьогоденням. Про це свідчать їхні коментарі:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі під постом Олексія Арестовича

"Козацький драйв😎", " Згинуть наші воріженьки! Смерть ворогам!", "Блискуче👌🏻💙💛", "Слава Україні💛💙"

Знай.ua повідомляв, що Олексій Арестович розкрив українцям свій головний секрет

Також Арестович запевняв, що захоплення військами рф Києва, Харкова та Одеси не буде

Знай.ua писали, як зараз працюють санкції проти Росії