Стало відомо про те, що російські пропагандисти вирішили розповідати у себе про те, що це вони руйнують українські колони в Чорнобаївці, а не навпаки.

У Міноборони окупантів зазначили, що в районі аеродрому Чорнобаївка , що в Херсонській області, було випущено п'ять українських ракет реактивної системи залпового вогню "Смерч", і за словами російських військ, всі вони були перехоплені.

Карта військових дій від Росії, фото: вільне джерело
Карта військових дій від Росії, фото: вільне джерело

Інформація з української сторони про це не надходила, однак, можна вже відзначити, що по всій видимості росіяни брешуть, і скоро нас чекає новина про 13-й серії цього захоплюючого епізоду.

Варто відзначити, що цілодобово раніше з'явилася інформація від українського Генштабу про те, що українським захисникам вдалося розбити російських окупантів в Чорнобаївці вже 12-й раз.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Приємний, хоч і закономірний сюрприз-Чорнобаївка-12, трапилася і продовжує траплятися прямо зараз", – зазначив Олексій Арестович.

Варто відзначити, що окупанти хочуть там зайняти аеропорт, щоб легше було воювати проти України, але, як бачимо, у них нічого не виходить, і навряд чи колись вийде, адже ЗСУ всього готові обороняти свої території.

Користувачі жартують, що генерали армії РФ дають своїм військовим запас палива тільки до аеропорту Чорнобаївки.

Чорнобаївка
Чорнобаївка

Нагадаємо, що вже п'ятий тиждень українські війська борються з російськими окупантами, які цинічно напали на країну 24 лютого. ЗСУ з першої секунди почали оборону українських міст, і відзначили, що ворог ні в якому разі і ніколи не досягне своїх цілей.

Нагадаємо, що у Росії вигадали концертного директора Макса Барських, поки він співає для біженців у Львові

Раніше повідомлялося, як зараз працюють санкції проти Росії, поки воїни ЗСУ захищають наші землі

Також, в Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу