В Україні починає з'являтися ще одне місце, схоже на Чорнобаївку, де російські окупанти вже десять разів втратили свою техніку, але продовжують прибувати туди. Про це повідомляє в facebook 93-а ОМБр Холодний Яр.
Чорнобаївка вже стала легендарною, адже ЗСУ вже десять разів розгромили там окупантів. Як виявилося подібний населений пункт не єдиний у своєму роді. Так, в районі Тростянця Сумської області починає утворюватися своя локальна Чорнобаївка.

Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ
Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ

"Утворення своєї локальної "Чорнобаївки" констатує один з підрозділів 93 бригади Холодний Яр, який воює в районі Тростянця Сумської області. На фото - розбитий НЛАВом російський танк Т-80. Холодноярська піхота вразила його на місці, де раніше не раз розбивали противника: тут вже побачили в Бозі пару російських БМП, танки, автомобільна техніка. Але це чомусь не зупиняє російських окупантів: вони регулярно прибувають на "намолене" місце, де українські захисники завжди "тепло" їх зустрічають", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, ексглава МВС Арсен Аваков розповів про можливі втрати російської армії: нарахував більше, ніж Генштаб ЗСУ.

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще