Щодня російські військові втрачають величезну кількість техніки в Україні після того, як вторглися на нашу територію, 24 лютого 2022 року.

Відтоді близько 17 тисяч людей загинули, але найбільшу радість приносить кількість знищеної техніки противника. Наприклад, під кінець 28 березня, за класикою, Командування Повітряних сил ЗСУ опублікувало в соціальній мережі Facebook детальну інформацію про те, які цілі були ліквідовані протягом понеділка.

Білоруський батальйон увійшов до складу ЗСУ, скріншот
Білоруський батальйон увійшов до складу ЗСУ, скріншот

Всього українські військовослужбовці позбавили російських військових від восьми літаків, трьох вертольотів, 4 БПЛА (безпілотний літальний апарат) і двох крилатих ракет.

"Авіація Повітряних Сил продовжує наносити ракетно-бомбові удари по бронетехніці і живій силі російських окупантів на різних напрямках. Все буде Україна! Тримаємо лад!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Якими б радісними не були моменти, коли техніка противника горить і падає з неба, нагадуємо, що згідно із законом №7189 забороняється до публікації в соціальних мережах будь-яка (в основному фото-відео) інформація про роботу ППО, Згадка або демонстрація назв вулиць, зупинок транспорту, магазинів або заводів, літаючих куди-небудь ракет, координати боїв, номери автомобілів або бронетехніки та інше.

Нагадаємо, в Росії проводять приховану мобілізацію: злочинцям пообіцяли амністію, якщо повернуться

Як повідомляв "Знай.ua", членів делегацій України та рф могли отруїти хімічною зброєю: олігарху Роману Абрамовичу "дісталася" сліпота

Знай.ua писав, росіяни повірили, що кожен українець керує "Байрактаром": "Кажу не зі чуток"