Російський журналіст, репортер і телеведучий Олександр Невзоров, який давно не живе в росії, поділився листом-зверненням представників полку "Азов" до росіян.

Відомо, що пропагандисти в країні-агресорі називають наших військових із загону спеціального призначення концентратом "нацизму". Однак сам Олександр вирішив спростувати це, поспілкувавшись з ними особисто. Тому він і вирішив опублікувати цей лист, який міг би вплинути на появу критичного мислення у росіян.

Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео
Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео

"Тримай злодія!" зазвичай голосніше за всіх кричить сам злодій. Кремлівська пропаганда називає нас нацистами і фашистами, а себе визволителями, які прийшли "денацифікувати" Україну. Сьогодні весь світ живе за часів великих обманів, великої брехні і крихітних істин. Мільярди доларів витрачається на створення ілюзії величі і просування антилюдських ідей "русского мира". Того самого, який приносить руйнування, смерть, страждання, голод і страх. Єдиною зброєю в цій боротьбі залишається - Правда", - йдеться у зверненні.

Згодом вони пояснили, що правдою в нинішній ситуації, у війні проти Росії, є напад на нашу землю. У наших хлопців немає іншого варіанту, окрім як захищати Україну. Там нагадали, що підрозділ Національної гвардії "Азов", що існує з 2014 року, містить в собі і українців, і росіян, і євреїв, і греків, і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Білоруські добровольці полку "Азов"
Білоруські добровольці полку "Азов"

"Росія бомбить Бабин Яр, в якому поховані жертви нацизму ХХ століття. Путіністи обрушують тонни снарядів на лікарні, школи, дитячі садки, церкви. Солдати Путіна розстрілюють людей похилого віку, вбивають дітей і вагітних жінок, як колись це робили гітлерівці", - також йдеться в листі.

Звернення "Азова", фото: Telegram
Звернення "Азова", фото: Telegram

Нагадаємо, Віталій Кім нагадав про важливу дату для Миколаєва, все повторюється: "Ось такий поворот подій"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Репяхова показала, як за пару днів подолала більше тисячі кілометрів з дитиною: "І це ще не кінець"

Знай.ua писав, українські фігуристи вирвалися з-під російських бомб і запалили під Джамалу: "Сумнівів у перемозі немає"