Мер Ірпеня, Оле Олександр Маркушин повідомив радісну новину - Ірпінь звільнили від окупантів.

Ц своєму Facebook мер Ірпеня повідомив, що окупанта вибили з міста, та йде зачистка. Проте повертатися в свої домівки зарано.

Маркушин заявив:

"Доброго дня ірпінська громада. У нас сьогодні приємні новини. Сьогодні звільнений Ірпінь. Зараз проходить зачистка, хочу подякувати військовослужбовцям ЗСУ, подякувати територіальній обороні, подякувати нацполіції та спецпідрозділам, головному розвідувальному управлінню. Хлопці, коли ми разом, ми сила!"

Кадри обстріляного Ірпеня. Фото: Youtube
Кадри обстріляного Ірпеня. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Олександр Маркушин заявив, що повертатися у Ірпінь вкрай небезпечно з кілької причин. Наразі йде зачистка, а ворог може знову нападати на місто.

Він сказав:

"Друзі, ще звертаюся до наших мешканців. У Ірпінь повертатися покищо не можна. Це покищо небезпечно. Ми закріпляємося на наших рубежах, на нових і далі будемо іти, і звільняти бучу, Гостомель, Ворзель. Ми розуміємо, що на наше місто будуть ще напади, і ми будемо мужньо його боронити".

Раніше Маркушин повідомляв, що 50 людей, які намагалися прорватися з окупованого Ірпеня вийшли на звязок. За його словами, вони повернулися у місто через постійні обстріли.

Нагадаємо, раніше п'яний загарбник заблукав і випадково потрапив у полон до ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава Чечні міг прибути до Маріуполя. Ролик з командувачем все частіше з'являється в російських ЗМІ.

Також "Знай.ua" писав, що 7-річна українка торкнулася душі пронизливим віршем