Нардеп Олексій Гончаренко поділився інформацією про те, що деякі полонені російські солдати потрапляють до рук Збройних сил України з власної дурості.

Один такий випадок він показав у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook. У те, що говорить полонений загарбник, важко повірити – за його словами, він просто переплутав, в який бік йому потрібно було йти. Виною всьому - зловживання алкоголем, яке дуже поширене серед військовослужбовців загарбницької армії.

«Ми маленько випили з танкістами", - говорить у відео полонений росіянин з азіатською зовнішністю.

"Я так розумію, ви міцно випили і пішли не в ту сторону? Вийшли не до своїх» а до наших", - уточнює той, хто веде допит.

"Так", - підтверджує окупант.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Я не можу, це істерика! Подивіться це відео! Щоразу, коли бачу таких кадрів, в голові кручу думку: це друга армія світу?», - дивується побаченому Гончаренко.

«А кажуть - пити шкідливо. А цьому кадру випивка життя, можна сказати, врятувала«, " в кого є горілка, міняйте у них зброю на горілку, повірте - обміняють! Нехай п'є ють до всирачки, щоб не могли на ногах стояти!» ,- пишуть українці в коментарях.

Нагадаємо, раніше кадирівці продають координати російських солдатів, майже задарма: "Вісім 200-х за раз" - Гончаренко.

Як повідомляв портал " Знай.ua", сміливі дівчата з Теронліфанса зібрали для ЗСУ понад 5 млн гривень.

Також " Знай.ua" писав, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив не тікати з України