У соціальній мережі розмістили дуже душевну публікацію, в якій можна побачити маленьку 7-річну дівчинку. Українка вирішила розповісти вірш, чим викликала бурю емоцій в Інтернеті.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "Телеграмна служба новин"

Жителі України вже неодноразово бачили, як маленькі діти змушені ховатися по підвалах і бомбосховищах від ракет окупантів. Маленькі українські діти малюють, співають і читають вірші в укриттях, так як російський агресор продовжує справжній геноцид.

Цього разу мова піде про талановиту українську дівчинку Соломію Пишко, яка розповіла красивий вірш на чорному тлі.

"…"Відродимось ми і воскреснем. І будемо вільними ми!» Так завершується поезія Анатолія Матвійчука «Весна» у проникливому виконанні талановитої 7-річної самбірчанки Соломії Пішко. Впевнені, що ці слова стануть пророчими для України", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ця поезія була написана Анатолієм Матвійчуком і називається "Весна".

7-мілітня дівчинка викликала дуже багато емоцій в української публіки, і не тільки. Всі українці з нетерпінням чекають, коли закінчиться ця жахлива війна і прийде справжній мир і та весна, якою можна буде насолодитися сповна.

Нагадаємо, що у мережі показали, як на церемонії Оскар шанували українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили про чергові втрати окупантів.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що кадировці здають окупантів.