У соціальній мережі з'явилися дуже важливі відомості, в яких йдеться про путінський тероризм в Україні. Стало відомо, що вже 42 країни з усього світу звернулися до Міжнародного кримінального суду.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі " Ukraine NOW»

Нагадаємо про те, що вже більше 1 місяця російські окупанти намагаються захопити Україну. Однак вони дуже сильно недооцінили український народ і його волю до свободи і любові до Батьківщини.

Путін побачив таку відсіч від ЗСУ, яку він ніколи не бачив за всю історію свого правління в рф. Через це він остаточно втратив розум і дав наказ знищувати житлові міста, вбиваючи жінок, дітей і брати українців в заручники.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"42 країни світу вже звернулися до Міжнародного кримінального суду у зв‘язку з воєнними злочинами російських окупантів в Україні. В разі визнання Міжнародним кримінальним судом воєнних злочинів російських військ причетні до них можуть бути затримані в будь-якій країні, яка визнає юрисдикцію цього суду. Джерело: Міністерство юстиції України", - повідомляється в популярному месенджері.

Через ці жахливі терористичні події на території України, країни почали робити все, що можуть, щоб зупинити путіна. На даний момент майже весь світ підтримує Україну у війні проти росії. Вже ні для кого не секрет, що путін – справжній терорист.

Нагадаємо, що ЗСУ вже 12 разів знищили окупантів у Чорнобаївці.

Як раніше повідомляв портал "Знай", окупанти почали сильно боятися ЗСУ.

Також портал "Знай" писав, що Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським ЗМІ.