Чоловік вирішив заробити на горі українців і вивозив людей з Маріуполя, вимагаючи платити 2 тисячі доларів. "Героя" швидко вирахували і тепер він попросив прощення у людей і заявив, що поверне гроші. Ролик опублікували в youtube.
Чоловік заявив, що його звуть Сергій і він вивозив людей з Маріуполя, який знаходиться в облозі, за 2 тисячі доларів. Нажитися на горі людей так і не вийшло, адже його спіймали і змусили розкаятися.

Чоловік вивозив з Маріуполя за гроші. Фото: скрін youtube
Чоловік вивозив з Маріуполя за гроші. Фото: скрін youtube

"Здрастуйте, мене звуть Сергій. Прізвище Кириченко. Я брав за те, щоб вивезти з Маріуполя гроші - 2000 доларів за машину. Вибачте мене, будь ласка, я не знаю що сказати", - сказав чоловік.
Сергій заявив, що обов'язково поверне гроші всім кого вивозив з Маріуполя, а також зазначив, що буде і далі їздити в місто, щоб рятувати людей. Однак тепер робити це він буде абсолютно безкоштовно.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще