У війні яку розв'язала Росія, українцям допомагають навіть тварини. Пес на прізвисько Патрон вже встиг знешкодити близько сотні мін.

Відео з псом по кличці Патрон опублікував в ТікТок користувач під ніком "sasha1991lipa"

Маленький пес Патрон, який служить у підрозділі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігові, допомагає українцям боротися з російськими окупантами. З початку повномасштабної війни з росією він вже виявив близько 90 мін.

Пес Патрон, скріншот
Пес Патрон, скріншот

У Державній службі з надзвичайних ситуацій у Чернігові називають собаку талісманом, і всіляко йому дякують за допомогу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Новини від Патрона! Наша войовнича собачка – талісман чернігівських піротехніків - продовжує нести службу! З початку війни він разом з саперами ДСНС знешкодив майже 90 вибухонебезпечних предметів", – йдеться в повідомлення ДСНС.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Після цього на всій території України президент Володимир Зеленський ввів воєнний стан.

@sasha1991lipa

♬ оригинальный звук - 🌟ZLOYKOSTIA🌟

Нагадавши, в Італії звільнили українського режисера Лавренчука: сидів у СІЗО через Росію. Італійський суд визнав режисера невинним

Раніше Знай писав, ЗСУ ліквідували " кадирівців "з" елітного " підрозділу: не врятувала ні техніка, ні бойовий досвід. Чергова перемога ВСУ. Українські захисники ліквідували "кадирівців"

Також Знай повідомляв, Міноборони Росії "придумали" величезні втрати України за місяць війни: їх загинуло всього 1300. У Росії розповіли, скільки за їхніми "даними" померло в Україні їхніх солдатів