Українська лікарка Світлана Ісаєнко, яка після повномасштабного вторгнення росії на територію України почала допомагати ЗСУ, розповіла, що в посилках за допомогою з-за кордону вкладають трекери, які відстежують місце розташування.
Про це Світлана Ісаєнко розповіла на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.
За її словами напередодні вона разом з командою волонтерів виявила, що в посилці, які передають люди із зарубіжної країни, були вкладені в лікарські препарати трекери. Ці посилки призначалися для українських військових.

Скріншот поста
Скріншот поста

"Мені написали інші волонтери і сказали, що в посилках можуть бути трекери, за якими відстежують не тільки "благодійники", а й російська армія, просто перехопивши сигнал. І ракети вони випускають по нашим хлопцям, і до великої скорботи успішно. Загинули наші хлопці. Ми взяли це на замітку. Всім повідомили, що не можна таке робити, так як ви наражаєте на небезпеку життя нашої армії і всіх наших людей", - сказано в повідомленні.

Але, навіть після попередження про небезпеку ситуація знову повторилася. Ісаєнко зазначила, що будь-яка співпраця припиняється з тими, хто вкладав у посилки трекери. До того ж додала, що волонтерам тепер доведеться більш ретельно оглядати кожну посилку, і так допомога буде йти ще довше.

" За кого ви граєте в цій війні??? Якщо ви не довіряєте нам, то чому самі не сідаєте в свій автобус і особисто не привозите все. У воєнний час все базується на довірі. Ми жодного разу не дали вам засумнівається в нас. І ваші "фотографії-докози" які ви від нас вимагаєте не завжди виходить робити, так як люди ризикую своїми життями рятують інших людей. А ви своєю недовірою і своїми трекерами полегшуєте ворогові життя", — підсумувала вона.

Нагадавши, Сергій Шойгу загинув у Чорнобаївці? На Росії вже призначити т. В. О. міністра і намагаються приховати правду

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки "Росія хоче знищити Київ...": відомий астролог стривожив прогнозом для України на квітень Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите
Показати ще

Раніше Знай писав, Чорнобаївка 2.0: воїни ЗСУ зізналися, що влаштували окупантам повторюване "пекло" в Сумській області

Також Знай повідомляв, ЗСУ ліквідували " кадирівців "з" елітного " підрозділу: не врятувала ні техніка, ні бойовий досвід. Чергова перемога ВСУ. У