Уже місяць Збройні сили України продовжують відважно захищати нашу країну від російських загарбників по всіх напрямках. Так, за останню добу наші військові успішно відбили дев’ять атак ворога на Донеччині і Луганщині.

Про це повідомляють у Facebook Операції об’єднаних сил.

«Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 9 атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам», - йдеться в повідомленні.

Усього за добу українські військові ліквідували близько 170 рашистських орків і кілька десятків одиниць ворожої техніки. Було знищено 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної окупантів.

Окрім цього, у небі Донбасу наші захисники протиповітряної оборони підбили три російських літака і стільки ж безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Українські військовослужбовці продовжують мужньо та героїчно стримувати навалу агресора! Разом до перемоги!» - запевняють в ООС.

Нагадаємо, що на росії вже призначили т. в.о. міністра та намагаються приховати правду.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", протитанкіст ЗСУ Ігор особисто захотів знищувати сотні техніки окупанта.

Читайте також, що поки у росії хизуються озброєнням, у США заявили про високу кількість відмов ракет РФ.