25 березня шириться інформація, що міністр оборони і головний поплічник путіна Сергій Шойгу загинув на Херсонщині на славнозвісному аеродромі Чорнобаївка.

Поки що на рівні чуток йдеться про те, що міністр оборони рашистів на тлі усіх провалів війни мав знятися у пропагандистському ролику телеканалу "Звезда" разом зі своїм начальником генерального штабу Герасимовим.

Цей крок був конче необхідним для пропаганди, адже вже вся країна почала розуміти, що їх рекламована "спецоперація" повністю провалилася, росія програє на всіх фронтах, а військо більше схоже на купку бомжів, а не представників другої армії.

Тому за задумкою, у районі 11 березня сергій шойгу мав на Херсонщині продемонструвати, що "операція" знаходиться під повним контролем командування та йде за планом. Також показати власним прикладом, що, начебто, російські війська повністю контролюють ситуацію.

Також військове командування рашистів вважало, що Чорнобаївка зачищена та повністю безпечна для прийняття міністра оборони. Але наші військові завдали чергового ніщивного удару по Чорнобаївці і самі того не знаючи знищили очільника міністерства війни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також у відповіть на чутки російська пропаганда намагається всіляко приховати відсутність сергія шойгу, 24 березня навіть виклавши криво змонтований ролик, на якому міністр, начебто, сидів у кутку екрану під час наради у путіна.

А вже 25 березня зʼявився наказ від міністра оборони рф щодо постійного вісвітлення діяльності сергія шойгу - публікувати його фото, звернення і всіляко демонструвати бурхливу діяльність міністра війни. Та є одне "але" - наказ міністра оборони підписаний тимчасово виконуючий обовʼязки міністра оборони рф Д. Булгаков.

Тому, якщо згадати витівки рашистської пропаганди, ймовірно за все головного поплічника путіна вже немає у живих. Разом з очільником генерального штабу Герасимовим.