Сьогодні існує ризик, що після України російська федерація не зупиниться, а продовжить наступ на інші європейські країни. Наступними цілями рашистів стануть Польща, Казахстан і країни Прибалтики.

Про це у своєму акаунті в Twitter написав радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк.

«РФ, судячи з усього, повномасштабно атакує Польщу, країни Балтії та Казахстан у межах глобальної військової спецоперації з... демілітаризації та денацифікації… Усе тільки починається. Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни"», - пише Подоляк, зазначаючи, що таку офіційну заяву зробив російський депутат Михайло Савостьянов.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазанчимо, що 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення на Україну. З тих пір армія окупантів регулярно обстрілює і бомбить українські міста, руйнує об’єкти критичної інфраструктури і житлові райони, використовуючи артилерію, крилаті ракети та реактивні системи залпового вогню. При цьому гинуть мирні жителі, серед яких уже понад сотня дітей.

З першого дня наступу російських військ в Україні оголосили воєнний стан та загальну мобілізацію населення.

Нагадаємо, Міноборони росії вперше визнало втрати до 10 тисяч, але потім їх приховали.

Читайте також, що до Олексія Арестовича заявилася поліція з собаками, потім почалася дівчинка-цукерка.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що Євген Кошовий з "Квартал 95" показав, у що окупанти перетворили життя українців.