Відомий український комік і актор студії "Квартал 95", Євген Кошовий показав, у що російські окупанти перетворили Харків. Від міста залишилися одні руїни.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує важливу інформацію стосовно війни.

Цього разу він показав, у що російські окупанти перетворили місто Харків всього за кілька тижнів.

"Це Харків. Ой, вибачте, це був Харків. Це була В'язівка, побудована в 1862 році. Це був Святогірський монастир. 1526" - йдеться в ролику. Все це було зруйновано, і кадри бомбардування були показані у відео.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За цей час було вбито вже понад 100 дітей, ще понад 100 були поранені. Найбільше постраждалих у Київській, Харківській, Донецькій, Чернігівській, Миколаївській, Житомирській, Сумській, Херсонській. Серед цивільних кількість жертв офіційно 2357, і це тільки в Маріуполі.

Харків, фото: Instagram
Харків, фото: Instagram

Але, насправді це число значно вище, адже багато хто перебуває під завалами, а окупанти зруйнували місто на 80-90%. Його доведеться відбудовувати заново.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Смерть окупантам💪 🇺 🇦";

"Це наше місто. Ми його відстоїмо, а потім і відбудуємо!!!";

"Моє улюблене місто🥺";

"Сильно і боляче 😢";

"А як же Рубіжне, Лисичанськ, Попасна, Волноваха, Сєвєродонецьк, Світлодарськ, Ізюм, Ясинувата, Мар'їнка, Горлівка, Авдіївка і багато СМТ і села!? Тут людей немає? Гуманітарні катастрофи у всіх цих містах";

"Тритижневий кошмар".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що в Україні формується повний реєстр екопреступлений, скоєних Російською Федерацією

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк розкрив підлу тактику російських окупантів в Україні

Також, знаряд російських окупантів зруйнував будинок екс-продюсера Ані Лорак Юрія Фалеси