Відомий радник керівника ОП Михайло Подоляк показав, що у міноборони ворога стався злив інформації та вони показали вже хоч не реальну, проте більш наближену до дійсності цифру втрат.

У своєму Twitter Подоляк зазначив, що російське мистецтво брехні тріщить по швах та не допомагає приховувати правду.

"Мін оборони РФ було офіційно змушене визнати, що загинуло не 500 людей, а... 9861 вбитих. Згубна цифра для пропаганди РФ. У реальному світі померлих росіян майже вдвічі більше...", - написав Подоляк.

Але це ще не все, зазначив Подоляк. Офіційний речник МО РФ Конашенков, - зазначив радник, - усе це озвучив у деталях на сторінках російської "Комсомольської правди". Але майже відразу з найчесніших пропагандистських міркувань відбулося редагування статті та вичленовування фрагмента про масову загибель військовослужбовців РФ.

"Фрагмент "за даними Міноборони РФ, у ході спецоперації в Україні ЗС РФ втратили вбитими 9861 особу, поранення отримали 16153 особи…" просто зник. І правильно, навіщо сучасній Океанії знати бодай часткову правду", - написав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Михало Подоляк дав посилання на статтю де зазначено кількість загиблих, та ту, яку невдовзі "почистили".

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти обстріляли колону з дітьми з Маріуполя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали амуніцію російських окупантів з минулого століття.

Також "Знай.ua" писав, що росія визнала Facebook і Instagram екстремістськими, але блогерів судити не захотіли.