Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія перетворилася на країну ізгоя, а росіян не заради бачити практично ні в якій країні. У числі цих країн і Литва. Так, стало відомо, що на ж/д вокзалі у Вільнюсі при стоянці поїзда "Москва – Калінінград" звучить оголошення, записане спеціально для громадян рф.

На ж/д вокзалі у Вільнюсі при стоянці поїзда "Москва – Калінінград" по гучномовцю звучить оголошення про війну в Україні. Росіянам повідомляють, що за наказом Путіна російські солдати вбивають мирних українців.

банери у Вільнюсі
банери у Вільнюсі

"Шановні пасажири поїзда №29 "Москва – Калінінград"! Сьогодні Путін вбиває мирних жителів України. Ви згодні з цим?",- йдеться в оголошенні.

банери у Вільнюсі
банери у Вільнюсі

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Крім того, на вокзалі також розмістили банери з таким же текстом у спробі донести до свідомих громадян рф про злочини Путіна.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки". Український гарант став найвпливовішою людиною Європи. Читачі швидко змінили своє попереднє рішення.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.